previous arrow
next arrow
Slider

 

Kompanija Trudbenik doo,  je osnovana  1992.godine u Mojkovcu, kao mala, porodična, firma sa svega nekoliko radnika i jednom pilanom.

Dobra poslovna strategija i, prije svega, kvalitetan rad  doprinijeli su pozitivnim rezultatima. Trudbenik se vremenom razvijao i uspješno proširio svoje kapacitete. Danas, možemo sa sigurnošću istaći da je Trudbenik napravio prepoznatljiv i jedinstven imidž i samim tim pronašao svoje sigurno mjesto na tržištu cijele Crne Gore.

Osnovne djelatnosti kompanije su proizvodnja rezane građe i prodaja svih vrsta drvnih sortimenata, i u toj oblasti Trudbenik je jedan od najvećih koncesionara u zemlji.

Za sada, Trudbenik posjeduje dvije poslovne jedinice za prodaju građe, u Mojkovcu i Podgorici i posjeduje 3 proizvodna pogona.

Trudbenik se takođe bavi izgradnjom stambeno-poslovnih objekata ( stanovi, poslovni prostori, hoteli, skladišni i garažni prostori ) čiji je ujedno investitor i izvođač. Do sada je uspješno izgrađeno 6 zgrada dok su radovi i za još jedan novi objekat u toku i njegova realizacija se očekuje do kraja 2019.godine.

Cilj kompanije Trudbenik je da se, vodeći se povjerenjem svojih klijenata, vremenom još više razvija  i postane jedna od vodećih građevinskih kompanija u Crnoj Gori.

Dio TRUDBENIKA je i poslovna jedinica restoran BALKAN o čemu možete više pročitati na sledećem linku https://www.facebook.com/RestoranBalkanPodgorica

Facebook